Ime na serveru: Damir_Hadzic
Level: 2
Godine: 14
Aktivnost [1-10]: 8.5
Ozbiljnost [1-10]: 9
Od kada igrate na serveru: Od pocetka, takodje na Cro Balkan od pocetka
*Sto je zadatak Game Admina: Zadatak game admina prvobitno je da uljepsa igru ostalim igracima. Da sankcionise igrace koje krse pravila tj. da provjerava igrace koje dolaze na AdmWarn i kojih je prije kickao anticheat zbog nekog razloga. Ako igrac koristi cheat, reci adminu veceg lvla da mu da ban, a do tada mu davati kickove i jail. Ako krsi neko pravilo srwa npr. psovanje, dati mu odredjenu kaznu. Treba prenositi desavanja na serveru headu i obavjestavati ga redovno. Igrace koje trebaju pomoc, doci do njih cim prije i ukazati im pomoc i uputiti ih. Prema igracima takodje treba biti veoma dobar jer oni su to sto cini server i bez njih nicega nebi bilo. Admin treba da bude UZOR svim igracima, jer ako admin psuje na /am, normalno da ce to uraditi i igrac. Treba zabaviti igrace, navesti ih da budu sto aktivniji i da dovedu prijatelje, tako sto se organiziraju eventi i naravno nagrade. Posteno se treba odnositi prema svakom clanu, nevazno jeli ti on komsija ili RL drug itd. Takodje treba biti aktivan i redovno biti na serveru. Nesmije zlouptrebljavljati svoju poziciju tj abusati. Admin mora biti jedan iskusan igrac koji je spreman nositi se sa pritiskom, mislim da ja to ispunjavam.
Ocjenite svoje poznavanje servera: Ovdje sam od pocetka, mislim da dosta dobro poznajem server.
Kometar: Sretno svima i neka najbolji dobiju admina!