Nick na serveru: Damir_Hadzic
Nick na forumu: Mali Mis, s ovim slovima
Level na serveru: 2
Koliko dugo igrate na EAGLE$$ serveru: Od pocetka
Koliko dugo ste korisnik EAGLE$$ foruma: Takodje, od pocetka
Slika statsa (s /time): ///
Sve organizacije i rankovi u organizacijama: ///
Trenutna organizacija i rank: ///
Koliko puta ste bili ka?njeni na serveru: Nijednom
Koliko puta ste bili ka?njeni na forumu: Nijednom
Razlozi ka?njavanja na serveru: /
Razlozi ka?njavanja na forumu: /
*Za?to bi ba? vi bili pravi kandidat za Leadera ove organizacije: Pa ovako, bio bih pravi kandidat zbog toga sto sam na drugom serveru vec 5 mjeseci u ovoj istoj organizaciji i tu sam se odlicno pokazao kao igrac i kao ?vodja? iako nisam dostigao titulu lidera. Aktivan sam puno, nisam tvrdoglav ali kad donesem neku odluku svim silama cu se boriti da to i postignem tj veoma sam uporan. Znam se saliti, primiti salu na svoj racun ali i takodje znam kad je vrijeme za ozbiljnost i rad. Primao bih kritike i savjete clanova i to bi mi veoma uticalo na odluku. Druzeljubiv sam i mislim da bih se fino uklopio sa svim svojim clanovima. Uredno bih uredjivao PDF.
*?to mislite da fali u ovoj organizaciji, i ?to bi uveli u ovu organizaciju: Pa ovako, uveo bi nekoliko stvari za pocetak. Sklopio bih ?vijece? koje bi se sacinjavalo od nekoliko igraca od veceg povjerenja i oni bi zajedno samnom utvrdjivali neke vazne odluke organizacije. Testanje igraca za ulazak radilo bi maksimalno 2 covjeka u kojih imam povjerenje. Uveo bih treninge i organizacije, posebno za r1 i r2, a posebno za r3+. Uveo bih mnoge evente na kojim bi se clanovi zabavili i motivisali za rad. Takodje bih sklopio savez sa nekom organizacijom
Jeste li do sada imali neku veću poziciju na serveru (leader, admin, sl.): admin 2 dana
Va?i odnosi sa liderom i članovima ove organizacije: /
Godine u RL: 14
*Opi?ite sebe kao osobu: Vrijedan, volim se druzit, sportista,..
Jeste li u stanju prihvatiti odgovornost vođenja ove organizacije: Da
Mislite li da se mo?ete nositi s pritiskom koji nosi vodstvo ove organizacije: Da
Dali će vas kakva RL obaveza spriječiti u vođenju ove organizacije: Ne
Mislite li da ćete se slagati sa svojim kolegom Leaderom i da ćete ravnopravno sudjelovati s drugim Leaderom u vođenju ove organizacije: Naravno
Preuzimate li odgovornost za bilokoju ?tetu načinjenu u podforumu ove organizacije: Da
Imate li preporuke sada?njeg lidera ili bivseg lidera ili nekoga iz EAGLE$$ teama?: Ne
Imate li preporuke od trenutnih clanova te organizacije?: //
Komentar: Tesko se takmiciti sa 1337, ali vrijedi pokusati naravno!