Author Topic: Prijave za lidera La Cosa Nostra  (Read 106 times)

WoOziE

• Administrator
  • Junior
    • View Profile
Prijave za lidera La Cosa Nostra
« on: January 30, 2012, 03:59:28 pm »

** Trazi se jedan La Costa Nostra Lider**

Nick na serveru:
Nick na forumu:
Level na serveru:
Koliko dugo igrate na EAGLE$$ serveru:
Koliko dugo ste korisnik EAGLE$$ foruma:
Slika statsa (s /time):
Sve organizacije i rankovi u organizacijama:
Trenutna organizacija i rank:
Koliko puta ste bili ka?njeni na serveru:
Koliko puta ste bili ka?njeni na forumu:
Razlozi ka?njavanja na serveru:
Razlozi ka?njavanja na forumu:
*Za?to bi ba? vi bili pravi kandidat za Leadera ove organizacije:
*?to mislite da fali u ovoj organizaciji, i ?to bi uveli u ovu organizaciju:
Jeste li do sada imali neku veću poziciju na serveru (leader, admin, sl.):
Va?i odnosi sa liderom i članovima ove organizacije:

Godine u RL:
*Opi?ite sebe kao osobu:
Jeste li u stanju prihvatiti odgovornost vođenja ove organizacije:
Mislite li da se mo?ete nositi s pritiskom koji nosi vodstvo ove organizacije:
Dali će vas kakva RL obaveza spriječiti u vođenju ove organizacije:
Mislite li da ćete se slagati sa svojim kolegom Leaderom i da ćete ravnopravno sudjelovati s drugim Leaderom u vođenju ove organizacije:
Preuzimate li odgovornost za bilokoju ?tetu načinjenu u podforumu ove organizacije:
Imate li preporuke sada?njeg lidera ili bivseg lidera ili nekoga iz EAGLE$$ teama?:
Imate li preporuke od trenutnih clanova te organizacije?:
Komentar:

Code: [Select]
[b]Nick na serveru:[/b]
[b]Nick na forumu:[/b]
[b]Level na serveru:[/b]
[b]Koliko dugo igrate na EAGLE$$ serveru:[/b]
[b]Koliko dugo ste korisnik EAGLE$$ foruma:[/b]
[b]Slika statsa (s /time):[/b]
[b]Sve organizacije i rankovi u organizacijama:[/b]
[b]Trenutna organizacija i rank:[/b]
[b]Koliko puta ste bili ka?njeni na serveru:[/b]
[b]Koliko puta ste bili ka?njeni na forumu:[/b]
[b]Razlozi ka?njavanja na serveru:[/b]
[b]Razlozi ka?njavanja na forumu:[/b]
[b][color=red]*[/color]Za?to bi ba? vi bili pravi kandidat za Leadera ove organizacije:[/b]
[b][color=red]*[/color]?to mislite da fali u ovoj organizaciji, i ?to bi uveli u ovu organizaciju:[/b]
[b]Jeste li do sada imali neku veću poziciju na serveru (leader, admin, sl.):[/b]
[b]Va?i odnosi sa liderom i članovima ove organizacije:[/b]

[b]Godine u RL:[/b]
[b][color=red]*[/color]Opi?ite sebe kao osobu:[/b]
[b]Jeste li u stanju prihvatiti odgovornost vođenja ove organizacije:[/b]
[b]Mislite li da se mo?ete nositi s pritiskom koji nosi vodstvo ove organizacije:[/b]
[b]Dali će vas kakva RL obaveza spriječiti u vođenju ove organizacije:[/b]
[b]Mislite li da ćete se slagati sa svojim kolegom Leaderom i da ćete ravnopravno sudjelovati s drugim Leaderom u vođenju ove organizacije:[/b]
[b]Preuzimate li odgovornost za bilokoju ?tetu načinjenu u podforumu ove organizacije:[/b]
[b]Imate li preporuke sada?njeg lidera ili bivseg lidera ili nekoga iz EAGLE$$ teama?:[/b]
[b]Imate li preporuke od trenutnih clanova te organizacije?:[/b]
[b]Komentar:[/b]

NAPOMENA:Pisite iskreno jer ako pokusate lagati mi cemo vas 100% otkriti a ako ste lagali automatski vas diskvalificiramo.
NAPOMENA:Obavezno pisati po gore navedenom kodu.
NAPOMENA:Zabranjeno je bilo kakvo dodavanje drugih boja,fontova,velicina...
NAPOMENA:Pitanja ispred kojih stoji crvena mala zvjezdica , u tavim se pitanjima trazi opsiran odgovor.
NAPOMENA:Nakon sto se prijavite imate 15minuta da editate vase pogreske izad toga nemate vise pravo traziti brisanje toga posta ili editanje toga posta jer cete biti diskvalificirani.
NAPOMENA:Sto vam je prijava opsirnija i sto ima manje gramatickih gresaka imate vecu prednost..
NAPOMENA:Clanovi koji su trenutno u toj organizaciji imaju vecu prednost.
NAPOMENA:Trazenje glasova , smaranje na xFireu , FB-u , Skaypu itd dovodi vas do automatske diskvalifikacije.
NAPOMENA:Postovi u kojima nije prijava za lidera automatski se brise te autor posta dobiva zabranu pisanja na 5dana.

Share on Bluesky Share on Facebook

RaMaYa

• Newbie
  • *
    • View Profile
Re: Prijave za lidera La Cosa Nostra
« Reply #1 on: January 30, 2012, 04:24:14 pm »
Nick na serveru:Matej_Ramaya
Nick na forumu:<---
Level na serveru:1
Koliko dugo igrate na EAGLE$$ serveru:Od dolaska hosta
Koliko dugo ste korisnik EAGLE$$ foruma:Od dolaska foruma
Slika statsa (s /time):/
Sve organizacije i rankovi u organizacijama:Nista jos
Trenutna organizacija i rank://
Koliko puta ste bili ka?njeni na serveru://
Koliko puta ste bili ka?njeni na forumu://
Razlozi ka?njavanja na serveru://
Razlozi ka?njavanja na forumu://
*Za?to bi ba? vi bili pravi kandidat za Leadera ove organizacije:Od otvorenja sam na serveru sve znam imao sam vec Lcn lidera, iskusan sam dovest cu org u najbolju poziciju.
*?to mislite da fali u ovoj organizaciji, i ?to bi uveli u ovu organizaciju:Puno toga mi je na umu tako da ce biti dosta toga.
Jeste li do sada imali neku veću poziciju na serveru (leader, admin, sl.):Jesam prije na nasmim serverima.
Va?i odnosi sa liderom i članovima ove organizacije:Odlicno

Godine u RL:14
*Opi?ite sebe kao osobu:Dobar, volim se druzit itd.
Jeste li u stanju prihvatiti odgovornost vođenja ove organizacije:Da
Mislite li da se mo?ete nositi s pritiskom koji nosi vodstvo ove organizacije:Da
Dali će vas kakva RL obaveza spriječiti u vođenju ove organizacije:Nece
Mislite li da ćete se slagati sa svojim kolegom Leaderom i da ćete ravnopravno sudjelovati s drugim Leaderom u vođenju ove organizacije:Da
Preuzimate li odgovornost za bilokoju ?tetu načinjenu u podforumu ove organizacije:Da
Imate li preporuke sada?njeg lidera ili bivseg lidera ili nekoga iz EAGLE$$ teama?:Ne
Imate li preporuke od trenutnih clanova te organizacije?:Ne
Komentar::D

мαℓι мιѕ

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: January 30, 2012, 05:35:11 pm »
Nick na serveru: Damir_Hadzic
Nick na forumu: Mali Mis, s ovim slovima
Level na serveru: 2
Koliko dugo igrate na EAGLE$$ serveru: Od pocetka
Koliko dugo ste korisnik EAGLE$$ foruma: Takodje, od pocetka
Slika statsa (s /time): ///
Sve organizacije i rankovi u organizacijama: ///
Trenutna organizacija i rank: ///
Koliko puta ste bili ka?njeni na serveru: Nijednom
Koliko puta ste bili ka?njeni na forumu: Nijednom
Razlozi ka?njavanja na serveru: /
Razlozi ka?njavanja na forumu: /
*Za?to bi ba? vi bili pravi kandidat za Leadera ove organizacije: Pa ovako, bio bih pravi kandidat zbog toga sto sam na drugom serveru vec 5 mjeseci u ovoj istoj organizaciji i tu sam se odlicno pokazao kao igrac i kao ?vodja? iako nisam dostigao titulu lidera. Aktivan sam puno, nisam tvrdoglav ali kad donesem neku odluku svim silama cu se boriti da to i postignem tj veoma sam uporan. Znam se saliti, primiti salu na svoj racun ali i takodje znam kad je vrijeme za ozbiljnost i rad. Primao bih kritike i savjete clanova i to bi mi veoma uticalo na odluku. Druzeljubiv sam i mislim da bih se fino uklopio sa svim svojim clanovima. Uredno bih uredjivao PDF.
*?to mislite da fali u ovoj organizaciji, i ?to bi uveli u ovu organizaciju: Pa ovako, uveo bi nekoliko stvari za pocetak. Sklopio bih ?vijece? koje bi se sacinjavalo od nekoliko igraca od veceg povjerenja i oni bi zajedno samnom utvrdjivali neke vazne odluke organizacije. Testanje igraca za ulazak radilo bi maksimalno 2 covjeka u kojih imam povjerenje. Uveo bih treninge i organizacije, posebno za r1 i r2, a posebno za r3+. Uveo bih mnoge evente na kojim bi se clanovi zabavili i motivisali za rad. Takodje bih sklopio savez sa nekom organizacijom
Jeste li do sada imali neku veću poziciju na serveru (leader, admin, sl.): admin 2 dana
Va?i odnosi sa liderom i članovima ove organizacije: /

Godine u RL: 14
*Opi?ite sebe kao osobu: Vrijedan, volim se druzit, sportista,..
Jeste li u stanju prihvatiti odgovornost vođenja ove organizacije: Da
Mislite li da se mo?ete nositi s pritiskom koji nosi vodstvo ove organizacije: Da
Dali će vas kakva RL obaveza spriječiti u vođenju ove organizacije: Ne
Mislite li da ćete se slagati sa svojim kolegom Leaderom i da ćete ravnopravno sudjelovati s drugim Leaderom u vođenju ove organizacije: Naravno
Preuzimate li odgovornost za bilokoju ?tetu načinjenu u podforumu ove organizacije: Da
Imate li preporuke sada?njeg lidera ili bivseg lidera ili nekoga iz EAGLE$$ teama?: Ne
Imate li preporuke od trenutnih clanova te organizacije?: //
Komentar: Tesko se takmiciti sa 1337, ali vrijedi pokusati naravno!
« Last Edit: January 30, 2012, 05:57:13 pm by мαℓι мιѕ »

Zivko

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: January 30, 2012, 05:50:22 pm »
Nick na serveru:Tomy_Angelo
Nick na forumu:Zivko
Level na serveru:1
Koliko dugo igrate na EAGLE$$ serveru:od danas
Koliko dugo ste korisnik EAGLE$$ foruma:danas sam se rego
Slika statsa (s /time):

Sve organizacije i rankovi u organizacijama:jos nijedna :D
Trenutna organizacija i rank:/
Koliko puta ste bili ka?njeni na serveru:0 puta
Koliko puta ste bili ka?njeni na forumu:0 puta
Razlozi ka?njavanja na serveru:/
Razlozi ka?njavanja na forumu:/
*Za?to bi ba? vi bili pravi kandidat za Leadera ove organizacije:Zato jer sam upoznat s pravilama organizacije,znam puno o BBC kodovima,
*?to mislite da fali u ovoj organizaciji, i ?to bi uveli u ovu organizaciju:Za sada nista ne fali ali bih uveo: Svaki clan bi svaki ponedjeljak morao stavljati sliku /stats-a u LCN-ov podforum.zatim bi otvorio temu pod nazivom Izvjestaji clanova u kojoj bi clanovi morali stavljati slike Fillanja auta ,dostavljanja pomaganja saveznicima (ako sklopimo savez),stavljanja para na organizaciski racun.Uveo puh place clanovima po rankovima.davaso buh rupone po zaslugama.U LCN-ovom podforumu bih otvorio temu opomene clanovima ako igrac sakupi dvije opomene ide mu rd (ako je r1 kick),ako sakupi tri opomene ide mu kick bez obzira na rank.Nebi forsirao clanove na maximalnu aktivnost jer sam svjestan da je tu skola posao kod kuce i slicno,nisu robovi da sjede pred kompom i igraju cjeli dan :S.Eto toliko od mene.
Jeste li do sada imali neku veću poziciju na serveru (leader, admin, sl.):Ne
Va?i odnosi sa liderom i članovima ove organizacije: Pa s nikime nisam u losim odnosima sa svim igracima se slazem :)

Godine u RL:14
*Opi?ite sebe kao osobu:Jako se volim druziti s prijateljima iskren sta mislim to i kazem,ne pijem ne pusim :D,skola mi bas i neide :P.
Jeste li u stanju prihvatiti odgovornost vođenja ove organizacije:da
Mislite li da se mo?ete nositi s pritiskom koji nosi vodstvo ove organizacije: Mogu
Dali će vas kakva RL obaveza spriječiti u vođenju ove organizacije:Ne,Prvo obavim u rl sta imam ako imam nesta i onda igram samp
Mislite li da ćete se slagati sa svojim kolegom Leaderom i da ćete ravnopravno sudjelovati s drugim Leaderom u vođenju ove organizacije:Naravno da cemo se slagati :D
Preuzimate li odgovornost za bilokoju ?tetu načinjenu u podforumu ove organizacije:Da
Imate li preporuke sada?njeg lidera ili bivseg lidera ili nekoga iz EAGLE$$ teama?:ne
Imate li preporuke od trenutnih clanova te organizacije?:ne
Komentar:Sretno svima :D
« Last Edit: January 30, 2012, 06:01:46 pm by Zivko »