Author Topic: Prijave za lidera Ballas Gang  (Read 110 times)

WoOziE

• Administrator
  • Junior
    • View Profile
Prijave za lidera Ballas Gang
« on: January 30, 2012, 04:01:47 pm »

** Trazi se jedan Ballas Gang Lider**

Nick na serveru:
Nick na forumu:
Level na serveru:
Koliko dugo igrate na EAGLE$$ serveru:
Koliko dugo ste korisnik EAGLE$$ foruma:
Slika statsa (s /time):
Sve organizacije i rankovi u organizacijama:
Trenutna organizacija i rank:
Koliko puta ste bili ka?njeni na serveru:
Koliko puta ste bili ka?njeni na forumu:
Razlozi ka?njavanja na serveru:
Razlozi ka?njavanja na forumu:
*Za?to bi ba? vi bili pravi kandidat za Leadera ove organizacije:
*?to mislite da fali u ovoj organizaciji, i ?to bi uveli u ovu organizaciju:
Jeste li do sada imali neku veću poziciju na serveru (leader, admin, sl.):
Va?i odnosi sa liderom i članovima ove organizacije:

Godine u RL:
*Opi?ite sebe kao osobu:
Jeste li u stanju prihvatiti odgovornost vođenja ove organizacije:
Mislite li da se mo?ete nositi s pritiskom koji nosi vodstvo ove organizacije:
Dali će vas kakva RL obaveza spriječiti u vođenju ove organizacije:
Mislite li da ćete se slagati sa svojim kolegom Leaderom i da ćete ravnopravno sudjelovati s drugim Leaderom u vođenju ove organizacije:
Preuzimate li odgovornost za bilokoju ?tetu načinjenu u podforumu ove organizacije:
Imate li preporuke sada?njeg lidera ili bivseg lidera ili nekoga iz EAGLE$$ teama?:
Imate li preporuke od trenutnih clanova te organizacije?:
Komentar:

Code: [Select]
[b]Nick na serveru:[/b]
[b]Nick na forumu:[/b]
[b]Level na serveru:[/b]
[b]Koliko dugo igrate na EAGLE$$ serveru:[/b]
[b]Koliko dugo ste korisnik EAGLE$$ foruma:[/b]
[b]Slika statsa (s /time):[/b]
[b]Sve organizacije i rankovi u organizacijama:[/b]
[b]Trenutna organizacija i rank:[/b]
[b]Koliko puta ste bili ka?njeni na serveru:[/b]
[b]Koliko puta ste bili ka?njeni na forumu:[/b]
[b]Razlozi ka?njavanja na serveru:[/b]
[b]Razlozi ka?njavanja na forumu:[/b]
[b][color=red]*[/color]Za?to bi ba? vi bili pravi kandidat za Leadera ove organizacije:[/b]
[b][color=red]*[/color]?to mislite da fali u ovoj organizaciji, i ?to bi uveli u ovu organizaciju:[/b]
[b]Jeste li do sada imali neku veću poziciju na serveru (leader, admin, sl.):[/b]
[b]Va?i odnosi sa liderom i članovima ove organizacije:[/b]

[b]Godine u RL:[/b]
[b][color=red]*[/color]Opi?ite sebe kao osobu:[/b]
[b]Jeste li u stanju prihvatiti odgovornost vođenja ove organizacije:[/b]
[b]Mislite li da se mo?ete nositi s pritiskom koji nosi vodstvo ove organizacije:[/b]
[b]Dali će vas kakva RL obaveza spriječiti u vođenju ove organizacije:[/b]
[b]Mislite li da ćete se slagati sa svojim kolegom Leaderom i da ćete ravnopravno sudjelovati s drugim Leaderom u vođenju ove organizacije:[/b]
[b]Preuzimate li odgovornost za bilokoju ?tetu načinjenu u podforumu ove organizacije:[/b]
[b]Imate li preporuke sada?njeg lidera ili bivseg lidera ili nekoga iz EAGLE$$ teama?:[/b]
[b]Imate li preporuke od trenutnih clanova te organizacije?:[/b]
[b]Komentar:[/b]

NAPOMENA:Pisite iskreno jer ako pokusate lagati mi cemo vas 100% otkriti a ako ste lagali automatski vas diskvalificiramo.
NAPOMENA:Obavezno pisati po gore navedenom kodu.
NAPOMENA:Zabranjeno je bilo kakvo dodavanje drugih boja,fontova,velicina...
NAPOMENA:Pitanja ispred kojih stoji crvena mala zvjezdica , u tavim se pitanjima trazi opsiran odgovor.
NAPOMENA:Nakon sto se prijavite imate 15minuta da editate vase pogreske izad toga nemate vise pravo traziti brisanje toga posta ili editanje toga posta jer cete biti diskvalificirani.
NAPOMENA:Sto vam je prijava opsirnija i sto ima manje gramatickih gresaka imate vecu prednost..
NAPOMENA:Clanovi koji su trenutno u toj organizaciji imaju vecu prednost.
NAPOMENA:Trazenje glasova , smaranje na xFireu , FB-u , Skaypu itd dovodi vas do automatske diskvalifikacije.
NAPOMENA:Postovi u kojima nije prijava za lidera automatski se brise te autor posta dobiva zabranu pisanja na 5dana.

Share on Bluesky Share on Facebook

Corleone

• Guest
Re: Prijave za lidera Ballas Gang
« Reply #1 on: January 30, 2012, 05:37:30 pm »
Nick na serveru:  Don Corleone
Nick na forumu: Corleone
Level na serveru: 2
Koliko dugo igrate na EAGLE$$ serveru: Danas poceo
Koliko dugo ste korisnik EAGLE$$ foruma: Od danas
Slika statsa (s /time): /stats
Sve organizacije i rankovi u organizacijama: Nisam jo bio u nijednoj organizaciji.
Trenutna organizacija i rank: Civil sam.
Koliko puta ste bili ka?njeni na serveru: Nijednom
Koliko puta ste bili ka?njeni na forumu: Nijednom
Razlozi ka?njavanja na serveru: //
Razlozi ka?njavanja na forumu://
*Za?to bi ba? vi bili pravi kandidat za Leadera ove organizacije:Pa zato sto sam iskusan sa vođenjem organizacija sa drugih servera.Dugo igram samp i svo svoje slobodno vrijeme provedem igranjem sampa.Znam mnogo toga sto se tice foruma,znam sa kodovima i mislim da bi izvrsno obavljao funkciju moderatora Ballas podforuma.Bio bi pravedan lider i svi clanovi bi bili isti u mojim ocima bez obzira na rank i koliko su u organizaciji nebi invito svoje frendove i rođake i bio bi pravedan tako da niko nebi bio zakinut nizasta.
*?to mislite da fali u ovoj organizaciji, i ?to bi uveli u ovu organizaciju: Pa uveo bi place za clanove,uveo bi provjeru aktivnosti clanova tj. da svaki clan na kraju sedmice mora poslati sliku statsa da vidimo koliko je aktivan.Bila bi cesto javljanja da vidimo dali clanovi prate podforum i imam jos ideja ali to bi pokazao ako mi date priliku
Jeste li do sada imali neku veću poziciju na serveru (leader, admin, sl.): Pa zasad ne.
Va?i odnosi sa liderom i članovima ove organizacije: Nisam u toj org jos.

Godine u RL:14 i po
*Opi?ite sebe kao osobu: Iam 14 godina,volim igarti samp,idem u 8. razred,prolazim sa dobrim/vrlo dobrim uspjehom
Jeste li u stanju prihvatiti odgovornost vođenja ove organizacije: Spreman sam
Mislite li da se mo?ete nositi s pritiskom koji nosi vodstvo ove organizacije: Mogu
Dali će vas kakva RL obaveza spriječiti u vođenju ove organizacije: Nece
Mislite li da ćete se slagati sa svojim kolegom Leaderom i da ćete ravnopravno sudjelovati s drugim Leaderom u vođenju ove organizacije: Da
Preuzimate li odgovornost za bilokoju ?tetu načinjenu u podforumu ove organizacije: Preuzimam
Imate li preporuke sada?njeg lidera ili bivseg lidera ili nekoga iz EAGLE$$ teama?: Nemam
Imate li preporuke od trenutnih clanova te organizacije?: Nemam
Komentar: Sretno svima
« Last Edit: January 30, 2012, 05:40:19 pm by Corleone »

Marko

• Newbie
  • *
    • View Profile
Re: Prijave za lidera Ballas Gang
« Reply #2 on: January 30, 2012, 05:59:42 pm »
Nick na serveru: Marko_Medojevic
Nick na forumu: Marko
Level na serveru: 2
Koliko dugo igrate na EAGLE$$ serveru: Od kako nije otvoren igrao sam i admin sam bio pre nego sto je srw otvoren  ;)
Koliko dugo ste korisnik EAGLE$$ foruma: Od kako se otvorio
Slika statsa (s /time): http://www.zaslike.com/viewer.php?file=5n3imvr80tdbgvc09zk3.png
Sve organizacije i rankovi u organizacijama: gsf r3
Trenutna organizacija i rank: /
Koliko puta ste bili ka?njeni na serveru: Nijednom
Koliko puta ste bili ka?njeni na forumu: Nijednom
Razlozi ka?njavanja na serveru: /
Razlozi ka?njavanja na forumu: /
*Za?to bi ba? vi bili pravi kandidat za Leadera ove organizacije:  Iskusan sam igram samp dosta dugo i kao sto sam vec rekao veoma sam iskusan
*?to mislite da fali u ovoj organizaciji, i ?to bi uveli u ovu organizaciju: Nefali nista ali kad bih falilo oveo bih sve sto je dobro za organizaciju
Jeste li do sada imali neku veću poziciju na serveru (leader, admin, sl.): ADMIN
Va?i odnosi sa liderom i članovima ove organizacije: Nisam imao cast da vidim clanove Balasa

Godine u RL: 12
*Opi?ite sebe kao osobu: Dobar,disciplinovan,iskusan...ima dosta toga
Jeste li u stanju prihvatiti odgovornost vođenja ove organizacije: Naravno
Mislite li da se mo?ete nositi s pritiskom koji nosi vodstvo ove organizacije: Da svakako
Dali će vas kakva RL obaveza spriječiti u vođenju ove organizacije: Ne
Mislite li da ćete se slagati sa svojim kolegom Leaderom i da ćete ravnopravno sudjelovati s drugim Leaderom u vođenju ove organizacije: Da ja postujem i nizi rank od mene a,kamoli kolegu lidera
Preuzimate li odgovornost za bilokoju ?tetu načinjenu u podforumu ove organizacije: Da
Imate li preporuke sada?njeg lidera ili bivseg lidera ili nekoga iz EAGLE$$ teama?: Nemam ali,nesumljam svi su dobri
Imate li preporuke od trenutnih clanova te organizacije?: Ne
Komentar: Nadam se da cete me primiti