Nick na serveru: Nedim Chillax
Nick na forumu: NeDk.
Level na serveru: 2
Koliko dugo igrate na EAGLE$$ serveru: Jedan dan.
Koliko dugo ste korisnik EAGLE$$foruma: Jedan dan.
Slika statsa (s /time): Sve organizacije i rankovi u organizacijama: // al na proslom srw-u zna peter koji

, Ballas r5 , LCN r2, PD r2
Trenutna organizacija i rank: //
Koliko puta ste bili ka?njeni na serveru: Nijednom
Koliko puta ste bili ka?njeni na forumu: Nijednom
Razlozi ka?njavanja na serveru: //
Razlozi ka?njavanja na forumu: //
*Za?to bi ba? vi bili pravi kandidat za Leadera ove organizacije: Pa imam iskustva sa organizacijama Pogotovo sa Ballasima al ne zelim se prijavit za Ballas lidera jer zelim biti Lider Hitmana i dovest ih do vrhunca na ovom srw-u. Dobar sam moderator iskusan igrac, aktivan. Ucinio bih sve za neku org ( ona u kojoj sam ja ) volim pomagat drugima, druzeljubiv sam . Ne gubim lako zivce radi igrice. Uredio bih Hitman PDF do maximuma . Hitmani su moj Life i volio bih dobiti poziciju lidera da se dokazem. <3
*?to mislite da fali u ovoj organizaciji, i ?to bi uveli u ovu organizaciju: Ma sredit cu ja sve, od pravila pa na dalje.
Jeste li do sada imali neku veću poziciju na serveru (leader, admin, sl.): Pod Leader
Va?i odnosi sa liderom i članovima ove organizacije: Extra uvijek sam bio dobar sa svim igracima
Godine u RL: 15
*Opi?ite sebe kao osobu: Zabavan, inteligentan, lijep

, sexy xd. Volim kosarku treniram 7godina , smijes 1 vs 1?

, Odgovoran sam kad nesto zelim zelim da se to desi. Nisam dvolican itd. Uglavnom tesko je sam sebe opisat
Jeste li u stanju prihvatiti odgovornost vođenja ove organizacije: Da
Mislite li da se mo?ete nositi s pritiskom koji nosi vodstvo ove organizacije: Da
Dali će vas kakva RL obaveza spriječiti u vođenju ove organizacije: Ne
Mislite li da ćete se slagati sa svojim kolegom Leaderom i da ćete ravnopravno sudjelovati s drugim Leaderom u vođenju ove organizacije:Preuzimate li odgovornost za bilokoju ?tetu načinjenu u podforumu ove organizacije: Da
Imate li preporuke sada?njeg lidera ili bivseg lidera ili nekoga iz EAGLE$$ teama?: Od Petera
Imate li preporuke od trenutnih clanova te organizacije?: //
Komentar: Da